Jobb i Consto

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere som har hjertet sitt i entreprenørbransjen og energi til å gjøre en forskjell i en hektisk hverdag på byggeplass eller i et proskjekteringsteam.

Unge og nyutdannede, og ikke minst deg som har lang erfaring som formann, anleggsleder, prosjekteringsleder eller prosjektleder. I Consto er vi opptatt av å sette sammen helhetlige team med ansvar for å gjennomføre alle typer byggeprosjekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Personalsjef Ståle Sæther

Ledige stillinger kunngjøres alltid gjennom www.jobbnorge.no »

Åpne søknader

Vi tar også imot åpne søknader på epost: jobb@consto.no

Har du spørsmål, ta kontakt med personalsjef Ståle Sæther, telefon 954 73 511.

Studenter

Vi er åpne for alle innspill og ideer til prosjekt- bachelor- og masteroppgaver. Og om du vil ha forslag, ta kontakt så finner vi kanskje noe som passer.

Sommerjobb

Ta kontakt om du er på jakt etter sommerjobb. Vi har prosjekter over hele Norge, og kanskje finner vi noe akkurat til deg der du bor.


Vi som jobber på Consto

Læringskurven er bratt. Typisk for oss i Consto er teamarbeid, sier Anna
Narvikjente i Consto-Sør

Anna Alm (29) hadde ikke mange valg! Med mor og far som ingeniører var veien staket ut. Anna smiler og tar av seg den blå hjelmen; For mye har dreid som om teknikk og byggeplasser i familien. Ingeniørutdanningen tok hun på Høgskolen i Narvik. Deretter satte Narvikjenta kurs for Trondheim og NTNU hvor hun i 2014 avsluttet master i eiendomsutvikling på allmennfag bygg.

Les hele historien
Kamerater som ble Consto-duo

De har mye til felles Thomas Jordal og Thomas Nesdal. Begge er bergensere, født i 1982. Og begge har en yrkesfaglig bakgrunn: Jordal som betonglærling hos Skanska og Nesdal som betonglærling hos Veidekke. Begge har erfaring som forskalingssnekkere, og begge gjennomførte ingeniørhøyskolen i Bergen.

Les hele historien