Jobb i Consto

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere som har hjertet sitt i entreprenørbransjen og energi til å gjøre en forskjell i en hektisk hverdag på byggeplass eller i et proskjekteringsteam.

Unge og nyutdannede, og ikke minst deg som har lang erfaring som formann/driftsleder, anleggsleder, prosjekteringsleder eller prosjektleder. I Consto er vi opptatt av å sette sammen helhetlige team med ansvar for å gjennomføre alle typer byggeprosjekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Personalsjef Ståle Sæther

Ledige stillinger kunngjøres alltid gjennom www.jobbnorge.no »

Åpne søknader

Vi tar også imot åpne søknader på epost: jobb@consto.no

Har du spørsmål, ta kontakt med personalsjef Ståle Sæther, telefon 954 73 511.

Studenter

Vi er åpne for alle innspill og ideer til prosjekt- bachelor- og masteroppgaver. Og om du vil ha forslag, ta kontakt så finner vi kanskje noe som passer.

Sommerjobb

Ta kontakt om du er på jakt etter sommerjobb. Vi har prosjekter over hele Norge, og kanskje finner vi noe akkurat til deg der du bor.


Vi som jobber på Consto

Møt håndverkeren Martin Alskog som ble digital ingeniør

Martin Alskog (26) begynte som lærling i Consto i 2009, og bare to år senere, hadde han fagbrev som tømrer. For Martin var dette bare et steg på veien: I 2015 tok han like godt fagbrev som betongfagarbeider også! Fagprøven ble gjennomført med glans på prestisjeprosjektet, Pasienthotellet (Pingvin), på Universitetssykehuset UNN i Tromsø.

Les hele historien
Møt Emilie fra Trondheim – rett fra skolebenken inn i tunneler på Østlandet

Trondheims-jenta, Emilie Helene Brevik Ilstad (25), startet sin yrkeskarriere som ingeniør 1. juli 2016 i Constos anleggsselskap på Østlandet (Consto Anlegg Øst). - De første tre månedene gikk med til opplæring i KS-HMS på Constos rehabiliteringsprosjekt, Follotunnelen i Akershus, forteller Emilie. Inn i yrkeslivet har hun en bachelor, ingeniør Bygg fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, samt «Master i ledelse av teknologi» fra handelshøyskolen Trondheim.

Les hele historien