Om oss

Consto er et landsdekkende nordnorsk entreprenørkonsern med 720 ansatte i Norge og Sverige og en årlig omsetning på 4,0 mrd. kroner. Nå satses det også for fullt i det svenske byggmarkedet

Consto AS ble etablert i Tromsø høsten 2006 som et nordnorsk byggentreprenør-selskap. I løpet av få år er virksomheten utvidet med regionale  etableringer over hele Norge. Den samlede omsetningen i 2016 var ca. 4.0 milliarder kroner med en  ordrereserve på 5 700 mill. kroner. Vi er 720 ansatte i Norge og Sverige.

Du finner Consto-etableringer i Sør-Vestlandet: Kristiansand og Stavanger. Østlandet:  Oslo, Årnes og Kløfta. Vestlandet:  Bergen, Ålesund og Molde. Midt-Norge:   Surnadal og Trondheim.  Nord-Norge: Mo i Rana, Harstad, Narvik, Bodø, Tromsø, Narvik, Bodø, Hammerfest, Alta og Kirkenes.

Consto i Sverige
Virksomheten i Sverige organiseres under Consto AB. Det pågår en oppbygging av regionale selskaper. Byggbolaget i Värmland AB har  hovedsete i Karlstad.

Anleggsvirksomhet på Østlandet og Nord-Norge
Consto konsern har anleggsvirksomhet på Østlandet og i Nord-Norge organisert gjennom selskapene Consto Anlegg AS med datterselskaper Consto Anlegg Øst og Consto Anlegg Nord.

Mennesker som kan, vil – og som gjør det

Consto suksess er dyktige og dedikerte medarbeidere som har noen viktige egenskaper: Kunnskaper, pågangsmot, arbeidsmoral – og evnen til å se det mulige i det umulige. Consto har en eneste leveregel som forplikter alle ansatte: Vi holder det vi lover!


Her finner du oss

| |||||