Gå til innhold

Amfi Eidsvoll offisielt åpnet

Amfi Eidsvoll ble i dag offisielt åpnet etter en svært intens og hektisk byggeperiode for mannskapet fra Consto Øst AS som har gjennomført prosjektet.

Datoen for åpningsdagen har et svært viktig historisk perspektiv, og mye ressurser er satt inn for å klare en åpning akkurat i dag..

I et historisk perspektiv var det den 10. april i 1814 at de 112 representantene som utformet grunnlov, ankom Eidsvoll og startet arbeidet med denne. At åpningsdagen ble akkurat i dag var en viktig begivenhet. Både ordfører i Eidsvoll Kommune og Olav Thon understreket viktigheten av denne datoen, og denne satte som sådan en god ramme rundt åpningen i dag.

En stor gruppe mennesker hadde møtt opp til åpningen og kunne i eget øyesyn innta senteret. Ca 55 nye butikker fordelt på ca 18.000 m2 legger lista for en god handelsopplevelse. Videre er den historen lokalt på Eidsvoll viet god plass på senteres profileringsvegger

Jeg vil gratulere alle fra Consto som har vært involvert i prosjektet, spesielt prosjektteamet som har gjort en stor innsats for å få åpnet senteret akkurat på denne dagen. Hver og en har på hver sin måte  bidratt til at Consto Øst AS i dag har overlevert et senter vi meg god grunn kan være stolte av å ha gjennomført, sier Roger Nygård.

  • Publisert: 11. april 2014
  • Kategorier: Nyheter