Gå til innhold

Personvernerklæring

Kontaktinformasjon

Bedrift: Consto AS
Organisasjonsnummer: 995 754 606 MVA
Daglig leder: Hans Kristian Seterlund
Epost: firmapost@consto.no
Telefon: 77 75 27 00
Besøksadresse: Sjølundvegen 2, 9291 Tromsø

Nettstedet

Nettstedet er beskyttet av SSL / TLS (Secure Sockets Layer / Transport Layer Security), noe som sikrer at alle transaksjoner mellom brukere og nettstedet er kryptert ved bruk av HTTPS-protokollen. Vår webserver er driftet av Minhost.

WordPress

Publiseringsplattformen vår er WordPress. Ingen personlige data deles med WordPress, men lagres på vår webserver i Norge.

Informasjonskapsler

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle IP adresser er anonymisert.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Google sine servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.


Sist oppdatert: 27.02.2020