Gå til innhold

Consto Eide utvider Best Western Oslo Airport Hotell

Consto Eide AS har sikret seg oppdraget å utvide Best Western Oslo Airport Hotell på Gardermoen med et tilbygg på 3 200 m2 BTA, som rommer 80 hotellrom fordelt på fire etasjer, samt ny konferansefløy, treningsrom og tekniske rom i kjelleretasjen.

– Byggetiden er 12 måneder med ferdigstillelse 1. desember 2017, opplyser prosjektleder Lars Kristian Gaustad i Consto Eide AS. I tillegg til nybygget, skal Consto også utvide eksisterende hotellkjøkken, samt utvide parkeringsplassen utenfor hotellet.

Byggherre er Guard Hotell II AS, en del av Hospitality Invest AS som er eid av Roger og Kristian Adolfsen. Gruppen eier eller drifter nærmere 30 hoteller i Norge og Sverige. Oslo Airport Hotel på Gardermoen er driftet under Best Western franchise.

For informasjon:
Prosjektleder Lars Kristian Gaustad, Consto Eide AS, Tlf. 414 43493
Prosjektleder Arne Henry Sørra, TOTAL-PROSJEKT AS, Tlf. 930 90 972

  • Publisert: 15. november 2016
  • Kategorier: Nyheter