Gå til innhold

Consto skal bygge boligprosjektet Nyhavn i Bergen

Consto skal stå for byggingen av boligprosjektet Nyhavn i Bergen, et nytt  boligområde, ti minutter utenfor sentrum. Første byggetrinn omfatter to boligblokker med 45 leiligheter fra 43 til 87 m2, samt  felles garasjekjeller med parkeringsautomat.

Totalentreprisekontrakten er på 85 mill. kr eks mva. med byggetid fra juni 2017 til desember 2018. Utbygger er Barlindhaug Eiendom AS (70%) og  Brynjulfsen Eiendom AS (30%) gjennom utbyggingselskapet Nyhavn Bergen AS.

I følge prosjektleder John Arne Worum i Barlindhaug Eiendom vil boligprosjektet ferdig utbygd bestå av 84 leiligheter.

Daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande, ønsker Barlindhaug Eiendom med prosjektleder John Arne Worum velkommen til Bergen
Boligprosjektet Nyhavn omfatter to byggetrinn med i alt 84 leiligheter. Nå er det klart for første byggetrinn med 45 enheter. Arkitekt for prosjektet er TAG Arkitekter AS. (Illustrasjon: TAG Arkitekter)

 

  • Publisert: 16. mai 2017
  • Kategorier: Nyheter