Gå til innhold

Consto – tre nye oppdrag på Sørlandet

Consto har i løpet av få dager sikret seg tre mindre bygg- og anleggsprosjekter på Sørlandet med en
samlet kontraktsverdi på ca. 67 mill. kr eks mva.

Nytt kirkebygg for Norkirken, Grimstad

I Grimstad skal Consto Sør bygge «Nytt kirkebygg for Norkirken, Grimstad». Totalentreprise-kontrakten er på 26,8 mill. kr eks. mva. og skal overleveres 1. oktober 2018. Samlet BTA er på 1.700 m2. – Dette er et helt spesielt prosjekt som vi går til med stor respekt, og ser frem til å realisere sammen med Norkirkens ledelse, sier daglig leder Kai Paulsen, i Consto Sør AS.

Rehabiliterer tunnel
Utenfor Grimstad skal Constos anleggsselskap rehabilitere tunnelen, E18 Grimstadporten, for Staten vegvesen. Kontraktsummen er 16, 9 mill. kr eks. mva. og oppdraget skal være ferdig midt i april 2018.

Kontor-, lager- og industribygg, Kristiansand

Kontor lager og industribygg i Kristiansand
I Kristiansand har Consto sikret seg oppdraget å bygge et kombinert kontor-, industri- og lagerbygg for Kristiansand Havn KF. Kontrakten er på ca. 23 mill. kr eks mva. Kontorbygget har to etasjer med en grunnflate på 450 m2, mens lager/industribygget er på 800 m2. Prosjektet skal stå ferdig senest 15. oktober 2018.

Consto etablerte seg i Kristiansand i 2015 for å dekke byggemarkedet i Agder-fylkene og Rogaland.

Nå har selskapet flere oppdrag på gang, bl.a. Dalane bussanlegg for Vest-Agder fylkeskommune i Kristiansand og Sola rådhus i Rogaland.
– Vi har en god miks av mindre og større oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere, og ser vel egentlig bare muligheter i Agderfylkene og Rogaland, sier daglig leder Kai Paulsen i Consto Sør AS.

Kontor-, lager- og industribygg for Kristiansand Havn KF

Undertegnet kontrakt for Nytt kirkebygg for frikirkemenigheten, Norkirken Grimstad: Fra venstre daglig leder Kai Paulsen i Consto Sør, styreleder Knut Hernes og styremedlem Oddbjørn Haugeto i Norkirken (Foto: Kjell Magne Jacobsen).

For informasjon:
Daglig leder Kai Paulsen, Consto Sør AS, tlf. 453 91172

  • Publisert: 7. november 2017
  • Kategorier: Nyheter