Gå til innhold

Consto etablerer eget byggselskap for Nord-Norge

Consto slår sammen sine to byggregioner i Nord-Norge og etablerer Consto Nord AS.

Leder av det nye selskapet er Erlend Danielsen (43) som i dag leder region Hålogaland.

Adm. direktør i morselskapet, Consto AS, Hans Kristian Seterlund, forklarer endringen med behovet for å styrke lederkapasiteten. Norge-Norge er Constos største enhet med en samlet omsetning i byggmarkedet på 1,6 milliarder kroner. Ambisjonen med etablering av Consto Nord er å styrke markedsposisjonen i Nord-Norge, sier Hans Kristian Seterlund.

Erlend Danielsen kjenner landsdelen og selskapet meget godt. Han begynte som anleggsleder i Consto i 2007, og har siden 2013 vært regionsjef for byggvirksomheten i Nordland og deler av Troms. – Dette må være en av de mest spennende oppgaver du kan få i byggebransjen, sier Erlend Danielsen.
– Nord-Norge gir så mange utfordringer med store avstander og uforutsigbart vær.

Min erfaring for å lykkes i nord, er å ha respekt for rammebetingelsene og bygge tillit hos våre kunder, sier daglig leder i Consto Nord AS, Erlend Danielsen.

Daglig leder Erlend Danielsen, Consto Nord AS (Foto Smilehullet AS)
  • Publisert: 14. mars 2018
  • Kategorier: Nyheter