Gå til innhold

Boligprosjektet Workinntoppen i Tromsø selger bra – igangsetter 86 nye leiligheter

Consto har signert kontrakter for bygging av 86 nye leiligheter, fordelt på to blokker i boligprosjektet Workinntoppen i Tromsø, til en samlet kontraktsverdi på ca. 210 millioner kroner eks mva. Så langt har Consto og utbyggingsselskapet Workinntoppen AS, signert kontrakter for hele 1,2 milliarder kroner.

Ferdig utbygd vil boligprosjektet bestå av 480 leiligheter med en kontraktsverdi på ca. 1,6 milliarder kroner.

Salget foran skjemaet
391 leiligheter er lagt ut for salg og 352 av disse er solgt med en samlet eiendomsverdi på 1.450.000 kroner.  Ifølge styrelederen i utbyggingsselskapet, Åge Fossum i Barlindhaug Eiendom, går salget strålende.

Da den foreløpig siste blokken ble lagt ut for salg sist uke ble det solgt 11 leiligheter etter første visning. – Vi ligger godt foran skjemaet, fastslår Fossum.

– Workinntoppen ble igangsatt i mai 2014 og per dato har vi  overlevert 302 leiligheter, opplyser Constos prosjektsjef, Torgeir Ingebrigtsen. Han opplyser at den nye kontrakten omfatter blokk (E3) med 31 leiligheter og 6 hybler som ferdigstilles i august 2019, samt Blokk F1, med 55 leiligheter og 4 hybler. Denne har oppstart i oktober og ferdigstilles i andre kvartal 2020.

Samlet bruttoareal er på 10.858 m2 inkl. parkeringskjeller.

Utbyggingsselskapet Workinntoppen AS, eies 50/50% av Profier AS (80% Bjørn Rune Gjelsten og 20% Lasse Lundhaug) og Barlindhaug Eiendom AS.

Klart for neste byggetrinn på Workinntoppen. Fra venstre, daglig leder Erlend Danielsen, Consto Nord prosjektsjef Torgeir Ingebrigtsen, styreleder Workinntoppen AS, Åge Fossum og prosjektleder i Workinntoppen AS, Sjur Hanserud (Foto: Lars Johnsgård Jensen, Consto)
  • Publisert: 12. juni 2018
  • Kategorier: Nyheter