Gå til innhold

Konnerudparken

Boligprosjekt i Drammen

Consto Øst AS har fått totalentreprisen på boligprosjektet Konnerudparken, som ligger i bydelen Konnerud i Drammen. Det består av 136 leiligheter fordelt på ni blokker. Leilighetene vil holde meget høy standard, og flere av toppleilighetene fremstår som eksklusive.

Konnerudparken ligger sentralt til med umiddelbar nærhet til blant annet kjøpesenter, skole, idrettsanlegg, skistadion, marka, kirke og sykehjem.

Det skal også bygges lokaler til næringsformål i første etasje på fire av blokkene, samt en parkeringskjeller med 185 parkeringsplasser fordelt på to etasjer. Samlet utgjør dette i overkant av 21.000 kvadratmeter. I tillegg skal Consto bygge veier og et offentlig torg i tilknytning til de ni blokkene.

Kontraktssummen er på 515 millioner kroner inkludert mva. Byggherre er Konnerud Utvikling AS, som eies av Profier AS og Drammen kommune eiendomsutvikling AS.

Arkitekt er Make Arkitekter AS. Byggestart blir i august/september 2021, med ferdigstillelse siste kvartal 2023/første kvartal 2024.

Status Under oppføring
Entreprenør Region Øst
Byggherre Konnerud Utvikling AS
Areal 21.000 kvadratmeter
Kontraktssum ekskl. mva 515 inkludert mva.
Ferdigstilt 2024