Gå til innhold

Consto bygger Jessheim Hageby

Consto går i januar i gang med å bygge 98 leiligheter fordelt på tre blokker for Jessheim Vest Eiendom AS. Totalentreprisekontrakten er på 175 millioner kroner eks mva. som inkluderer felles parkeringskjeller og utomhusanlegg. Daglig leder i Consto Øst AS, Roger Nygård, opplyser at boligprosjektet Jessheim Hageby, som er tegnet av Make Arkitekter AS, skal ferdigstilles høsten 2017.

– Prosjektet har mange kvaliteter, ikke minst gode planløsninger og utomhusanlegg, et resultat av godt samspill i utviklingsfasen.  Dette er et prosjekt vi virkelig ser frem til å gjennomføre, sier Nygård som opplyser at firmaet nylig også igangsatte boligprosjektet Villa Capjon med 26 leiligheter i Drammen.

Jessheim Hageby

 

For mer informasjon: Daglig leder Consto Øst AS, Roger Nygård, telefon 911 04164

  • Publisert: 7. desember 2015
  • Kategorier: Nyheter