Gå til innhold

Consto-kontrakt for Nortura i Trøndelag

10.12.2015

Consto har signert kontrakt med Nortura for bygging av nytt ekspedisjonsbygg på 5000 m2 som tilbygg til slakteriet for småfe og storfe på Sveberg i Malvik kommune. Totalentreprisekontrakten på ca. 85 millioner eks mva. ble sikret i konkurranse med flere tilbydere. –Vi er strålende fornøyd med at vi sammen med gode samarbeidspartnere nådde frem i konkurransen om byggeoppdraget, sier daglig leder i Consto Trøndelag AS, Asle Nakken. Prosjektet skal overleves innen 15. november 2016.  Nortura vil deretter gå i gang med installasjoner og testing før ekspedisjonen er i full drift fra februar 2017. Nybygget erstatter den tidligere virksomheten på Tunga i Trondheim og skal fungere som lager for distribusjon til Norturas kunder i Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland.

  • Publisert: 10. desember 2015
  • Kategorier: Nyheter