Gå til innhold

Consto bygger Ytteren skole i Mo i Rana

 

Consto AS starter bygging av Ytteren ungdomsskole for Rana kommune, en generalentreprisekontrakt på 105,8 millioner kroners eks mva. Byggetiden er 15 måneder, med overlevering 1. juli 2017. Skolen, som er dimensjonert for 360 elever, har et samlet gulvareal på 5 150 m2, fordelt på to etasjer samt kjelleretasje å 400m2. I følge daglig leder i Consto Helgeland vil nyskolen erstatte to eksisterende ungdomsskoler i bydelene Selfors og Båsmo.

Prosjektet er tegnet av Espen Aursand Arkitektkontor AS i Namsos.

Consto har nå sikret seg et godt fotfeste i Helgeland. I mai 2015 overleverte man hotellet Scandic Meyergården i Mo i Rana, en totalentreprisekontrakt på 135 millioner kroner som omfattet fasaderenovering av eksisterende bygninger, samt et nytt hotellbygg med 96 hotellrom og et av landets flotteste kurs- og konferanseavdelinger.

  • Publisert: 8. februar 2016
  • Kategorier: Nyheter