Gå til innhold

Boligkontrakt til Consto i Trondheim

 

Consto er i gang med prosjekteringen for byggetrinn 1 av boligprosjektet Lillebyleiligheten, et stenkast fra City Lade i Trondheim. Totalentreprisekontrakten, som ble vunnet etter knallhard konkurranse, er på 123 millioner kroner eks mva. Byggetrinn 1 har totalt 118 leiligheter, fordelt på to plassbygde blokker, samt en blokk med modulleiligheter. Byggherren, Ladalen KS, (Heimdal Bolig 75% og boliggbyggerlaget Tobb 25 %), leverer selv modulblokken, mens Constos kontrakt i tillegg til to blokker med 67 leiligheter, omfatter parkeringskjeller med 87 plasser, boder, sykkelparkering, samt takhage på modulblokken. – Slik salgsutviklingen av boligen nå er, ligger vi an til å starte byggearbeidene for byggetrinn 1 i april 2016 med ferdigstilles i juli 2017, opplyser prosjektleder Ove Bremseth i Consto Trøndelag.

  • Publisert: 16. desember 2015
  • Kategorier: Nyheter