Gå til innhold

Consto bygger Holmenhagen for Stor-Oslo Eiendom

Consto skal bygge Holmenhagen i Stasjonsveien 55 i Oslo, et boligprosjekt med 52 leiligheter fordelt på to punkthus med felles garasjekjeller. Opparbeidelse av utomhusarealet inngår også i total-entreprisekontrakten på ca. 113 millioner kroner eks mva. Byggherre er Stor-Oslo Eiendom AS gjennom utbyggingsselskapet Holmen Eiendomsutvikling AS.

– Dette blir vårt første prosjekt med Consto, og vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, sier prosjektleder Kathinka Lien Augustine i Stor-Oslo Eiendom AS.

Holmenhagen er tegnet av ARCASA Arkitekter AS. – Boligprosjektet har en fin miks av to-, tre- og fireroms leiligheter som jeg er sikker på vil treffe markedet i Oslo Vest, sier daglig leder Roger Nygård, i Consto Øst AS. Han opplyser at Consto fikk byggeoppdraget etter konkurranse med flere tilbydere. – Vi tar sikte på byggestart høsten 2016, sier Nygård.

  • Publisert: 22. juni 2016
  • Kategorier: Nyheter