Gå til innhold

Consto-oppdrag for 1,6 milliarder på Workinntoppen i Tromsø

Consto AS har så langt sikret seg byggeoppdrag for nærmere 700 millioner kroner på boligprosjektet Workinntoppen i Tromsø, som med sine 480 leiligheter er ett av landets største utenfor Oslo. Utbygger Profier AS og Barlindhaug Eiendom AS anslår en utbyggingsramme på ca. 1,6 milliarder kroner.

Consto undertegnet onsdag en totalentreprisekontrakt på 88,1 millioner kroner eks mva. for et nytt byggetrinn med 43 leiligheter og garasjeanlegg i kjelleretasjen. Prosjektleder Torgeir Ingebrigtsen opplyser at byggetiden er beregnet til 15 måneder med ferdigstillelse i mars 2018.

Selger bra – Siden oppstarten i 2014 er det ved utgangen av november solgt 243 av i alt 274 leiligheter som ligger ute for salg, opplyser Åge Fossum, styreleder i utbyggingsselskapet Workinntoppen AS. I løpet av desember 2016 vil 138 av leilighetene være overlevert og innflyttet. – Vi har lagt lista høyt, medgir Fossum, – kundene våre vet hva de vil ha. I samarbeid med entreprenøren har vi lagt et løp for å sikre kvalitet og fremdrift som gjør at de som flytter inn tidlig får gode boforhold på et område som fortsatt vil være preget av hektisk byggeaktivitet, sier Åge Fossum.

Arbeidene på Workinntoppen ble igangsatt høsten 2014 og hele prosjektet forventes ferdigstilt i 2019.

Utbyggingsselskapet Workinntoppen AS eies 50/50% av Profier AS (80% Bjørn Rune Gjelsten og 20% Lasse Lundhaug) og Barlindhaug Eiendom AS.

  • Publisert: 1. desember 2016
  • Kategorier: Nyheter