Gå til innhold

Consto bygger lagerhall for Mapei i Nord-Odal

Consto Eide sikret seg oppdraget å bygge ny lagerhall på 3.500m2, samt ombygging av flere eksisterende bygg for Mapei AS i Nord-Odal. Generalentreprise-kontrakten er på ca. 80 millioner kroner eks mva. Byggetiden løper fra september 2017 til november 2018 med prøvedrift frem til tredje kvartal 2019.

– Vi er selvsagt stolt over å ha vunnet frem i konkurranse om oppdraget for Mapei, sier daglig leder i Consto Eide, Jørn Bogen som røper at prosessen frem til kontrakt, har omfattet møter både med representanter fra Mapeis hovedkontor i Italia, samt med den lokale ledelsen i Nord-Odal.

– Consto ser Hedmark som et interessant marked og vil fremover satse på å sikre flere byggeoppdrag i fylket, sier Bogen.

Byggeplassledelse for Mapei AS er Prosjektråd Innlandet AS og arkitekt for prosjektet er Plan 1 AS.

Oppdraget omfatter:
– Ny lagerhall 3500 m2.
– To stk. 25 meter bilvekter.
– Ny vaktbu.
– Vanntank.
– Grunn arbeid 9000 m3 jordmasser.
– 1500 m3 sprengstein.
– 10. 000 timer betong arbeider.
– Omfattende tekniske VVS-installasjoner.

God stemning da adm. direktør i Mapei, Trond Hagerud (til høyre) og daglig leder Jørn Bogen i Consto Eide bekreftet kontrakten med et håndtrykk. Sammen med de to ser vi fra venstre, Roy Amundsen, verkstedleder Mapei AS, Jan-Erik Stolp, prosjektleder Consto, Tor Arne Kittilsen, arkitekt og prosjekteringsleder og Jan Roger Broen, plant manager Mapei AS.


For mer informasjon:
Daglig leder Jørn Bogen, Consto Eide AS, telefon 909 81611
Prosjektleder/anleggsleder Jan Erik Stolp, Consto Eida AS, telefon 930 84272

  • Publisert: 4. september 2017
  • Kategorier: Nyheter