Gå til innhold

Consto satser i Stockholm – kjøper selskap

Consto, som høsten 2016 gikk inn i Sverige gjennom oppkjøpet av Byggbolaget i Värmland AB i Kalstad, intensiverer innsatsen og etablerer seg i Stockhomsregionen.
Det skjer gjennom overtagelse av byggeleder- og prosjektutviklingsselskapet, New Construction Konsult AB, med hovedkontor i Sollentuna i Stockholm.

Selskapet, som har 11 ansatte, endrer navn til Consto Öst AB og inngår som datterselskap i Consto AB, sammen med Byggbolaget i Värmland AB.
– Consto har en god utvikling i Sverige, og vi tror på en omsetning i 2017 på ca. 1,5 milliarder kroner, sier VD Lasse Vikström i Consto AB.  I følge Vikström har Consto flere prosjekter på gang i Stockholmsområdet.

Bygger kapasitet for vekst
– Dette er et ledd i vår satsning i Sverige, sier  adm. direktør Hans Kristian Seterlund i Consto AS.  Han er godt fornøyd med utviklingen for Constos svenske satsing. – Med de mange oppdrag som kommer i Sverige er det helt avgjørende å sikre kapasitet med dyktige prosjekt- og anleggsledere, samtidig som vi har ledelse med gode nettverk i markedet.

Jeg er ikke i tvil om at forutsetningen for å lykkes som entreprenør i Sverige, er å bygge opp virksomheten med svensk ledelse og svensk kultur, sier Hans Kr. Seterlund.

Fornøyd Consto-trio styrker posisjonen i det svenske byggemarkedet ved å etablere seg i Stockholmsregionen. Fra venstre: Styreleder i Consto AB, Michael Johansson, adm. direktør i Consto AS, Hans Kristian Seterlund og VD i Consto AB/Byggbolaget i Värmland AB, Lasse Vikström. Foto: Consto.
Jonny Ingvar Andersson, Daglig leder Consto Öst AB
  • Publisert: 21. august 2017
  • Kategorier: Nyheter