Gå til innhold

Boligprosjektet Holstneset i Harstad er i gang

Boligprosjektet Holstneset er i Harstad i gang – Consto-kontrakt på 153 mill. kr

Barlindhaug Eiendom AS og Inge Falck Olsen (Corpo AS) igangsetter første byggetrinn med 55 leiligheter på Holstneset i Harstad. Consto skal utføre utbyggingen som en totalentreprise på 153 mill. kr eks. mva. – Boligblokken, som skal overleveres i juli 2019, har ti etasjer med parkering i de to nederste etasjer. Samlet bruttoareal er 6.900m2, melder Constos regionsjef i Hålogaland, Erlend Danielsen. Leilighetene varierer fra 35 til 137 m2.

Ifølge Åge Fossum i Barlindhaug Eiendom AS vil Holstneset ferdig utbygd bestå av 125 leiligheter.

Bygger for én milliard i Harstad

Byggherregrupperingen, Barlindhaug Eiendom og Corpo AS er fornøyd med boligmarkedet i Harstad. Tidligere har de to selskapene ferdigstilt prosjektene Harstadhamn med 35 leiligheter i 2014 og Perlen med 47 leiligheter i 2015.  Og samarbeidet har store dimensjoner: – Når Holstneset er ferdig utbygget, vil vi ha gjennomført boligprosjekter for nærmere én milliard kroner i Harstad, opplyser prosjektleder Inge Falck Olsen.

Consto øker i Hålogaland
Consto opplever en kraftig vekst i Hålogaland. Nylig fikk entreprenørselskapet kontrakt på Malmporten handelssenter i Narvik til 135 mill. kr og Vest-Lofoten VGS i Vestvågøy kommune til
255 mill. kr.

På Holstneset i Harstad har det tidligere bl.a vært drevet fiskeindustri. Nå blir det byens flotteste boligområde, lover utbyggerne! Arkitekt er Jim Myrstad AS.
  • Publisert: 23. oktober 2017
  • Kategorier: Nyheter