Gå til innhold

Consto-kontrakt på flerbruksbygg for Aurskog Høland

Consto har skrevet kontrakt med Aurskog Høland kommune for  prosjektet «Samlokaliserte leiligheter, aktivitetssenter og avlastningsbolig – Myrvang».

Totalentreprisekontrakten er på 52 millioner kroner eks mva. Byggearbeidene starter i april 2018  med overlevering i august 2019.

– Vi vant prosjektet, basert på 70% pris, 20% konsept/løsning, samt 10% byggeplassteam, opplyser prosjektutvikler, Lars Kristian Gaustad, i Consto Eide. Prosjektet består av to bygg med et samlet areal på 2.000 m2 BTA og utomhusanlegg på ca. 7000 m2.

Nyanlegget omfatter følgende enheter:

  • Samlokaliserte boliger med 10 leiligheter og fellesarealer. Målgruppen for boligene er personer over 18 år
  • Barnebolig/avlastningsbolig med 4 døgnplasser i tillegg til en treningsleilighet og funksjoner for boveiledertjenesten.  Målgruppen er brukere fra 0 – 18 år
  • Aktivitetshus med fellesrom og varierte aktivitetsrom. Målgruppen er brukere i alle aldersgrupper som er i behov av dagaktivitetstilbud inklusive senioraktiviteter.

 

Prosjektet er tegnet av Kongsvinger-firmaet Arkitektlaget AS
Ordfører Roger Evjen i Aurskog Høland kommune (tv) og daglig leder i Consto Eide, Jørn Bogen undertegnet onsdag kontrakten på omsorgsprosjektet på Myrvang (Foto: Lars Kristian Gaustad).

For informasjon:
Prosjektutvikler Lars Kristian Gaustad, Consto Eide AS, tlf. 414 43493
Prosjektleder Johan Tørnby, Aurskog Høland kommune, tlf. 922 39265

  • Publisert: 2. januar 2018
  • Kategorier: Nyheter