Gå til innhold

Consto skal bygge for Selvaag Bolig på Strømmen

Selvaag Bolig har valgt Consto AS som totalentreprenør for prosjektet Trævarefabrikken på Strømmen. Prosjektet er på ca 10 000 kvadratmeter salgbart areal og har 150 leiligheter. 

– Det har vært en åpen anbudskonkurranse og Consto leverte det beste tilbudet. Vi setter all bygging ut på anbud for å kunne samarbeide med de beste, og det er svært hyggelig at Consto skal levere en totalentreprise til oss for første gang. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid, også i fremtidige prosjekter, sier Øystein Klungland, konserndirektør Stor-Oslo i Selvaag Bolig.

Prosjektet består av to byggetrinn og det byggestart for første trinn forventes i andre kvartal 2019. De første leilighetene skal etter planen stå ferdig i fjerde kvartal 2020.

– Vi har lenge ønsket et samarbeid med Selvaag Bolig på Østlandet, så dette har vi sett fram til. Vi tar fatt på oppgaven med den dypeste respekt, sier Hans Kristian Seterlund, administrerende direktør i Consto.

– Vi er ydmyk og takknemlig for at Selvaag Bolig valgte Consto som totalentreprenør til dette spennende prosjektet. Vi ser frem til et godt samarbeid med en tradisjonsrik og solid boligutvikler, sier Jørn Bogen, daglig leder i Consto Eide.

 

  • Publisert: 23. november 2018
  • Kategorier: Nyheter