Gå til innhold

Isachsen stadion blir Consto Arena

Consto og Mjøndalen IF Fotball signerte i dag en samarbeidsavtale hvor det blant annet inngår at Mjøndalens hjemmearena heter Consto Arena for de neste tre sesongene, med opsjon på ytterligere år. Navneendringen til Consto Arena trer i kraft den 1.1.2019.

– Samarbeidet mellom Consto og klubben har vokst seg frem de seneste årene. Vi har funnet hverandre og deler mange visjoner om fremtiden. Consto er aktive i lokalsamfunnet vårt og vi er begge to opptatt av ytterligere vekst i fremtiden, sier daglig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund, ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med MIF.

– Vi har fulgt klubben på reisen til opprykk i Eliteserien. Nå vil vi følge klubben videre i den spennende fortsettelsen, sier Hans Kristian Seterlund, administrerende direktør i Consto, og legger til:

– Lokal tilhørighet og levende lokalsamfunn er viktig for oss begge, og det bidrar vi med sammen gjennom denne avtalen.

  • Publisert: 19. desember 2018
  • Kategorier: Nyheter