Gå til innhold

Ny daglig leder i nyetablert selskap

Consto Anlegg har kontrahert sitt første prosjekt i Trøndelag og etablerer Consto Anlegg Midt AS for å ivareta virksomhet i dette området. Kari Mette Busklein (49) er ansatt som daglig leder og starter 1. mars.

Busklein kommer fra stillingen som teknisk sjef i Norsk Kylling AS, og har tidligere ledererfaring fra selskapene Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss. Hun er født og oppvokst på et småbruk på Rognes, er utdannet bergingeniør fra NTNU og har en Master of management fra BI.

Gleder seg
49-åringen gleder seg til å være med på satsingen til Consto Anlegg i Midt-Norge.

– Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier Kari Mette Busklein.

Bygge opp organisasjonen

Hennes første oppgave blir å bygge opp organisasjonen med flere medarbeidere. Fra starten av får Busklein med seg Alexander Korssund, som i dag er prosjektleder i Consto Anlegg Nord.

Consto Anlegg Midt vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted – og er allerede godt i gang. I fjor sommer fikk Consto Anlegg Nord sammen med byggselskapet Consto Midt-Norge oppdraget å bygge 2,4 kilometer ny fylkesvei (fv 17) mellom Østvik og Beistadsundet i Trøndelag. Kontraktssummen er på nærmere 90 millioner kroner ekskl. MVA. I september startet arbeidet, og ferdigstillelse er ultimo oktober 2019.

Solid lederbakgrunn

Adm. dir. i Consto Anlegg AS, Thorbjørn Eng, sier etableringen i Midt-Norge er strategisk viktig.

– Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge. Sammen med virksomheten i Midt-Norge, vil vi innen kort tid bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør i anleggsmarkedet på landsbasis, sier Eng, og legger til:

– Jeg er veldig glad for å få Kari Mette Busklein med oss i vårt team. Hun har solid lederbakgrunn og bransjeerfaring, og jeg er trygg på at hun med sitt team vil gjøre oss sterke, attraktive og konkurransedyktige i Midt-Norge.

Kari Mette Busklein
  • Publisert: 7. januar 2019
  • Kategorier: Nyheter