Gå til innhold

Consto Øst AS bygger videre for Thon på Strømmen

Consto Øst AS signerte i går en totalentreprise i samspillsmodell med Thongård om bygging av nytt boligprosjekt med 70 leiligheter på Strømmen – Strømmens Verksted – i Skedsmo kommune.

Daglig leder i Consto Øst, Roger Nygård, er tilfreds med å ha fått et nytt oppdrag for Thon.

– Vi er glade for å ha vunnet frem i konkurransen om prosjektet og ser frem til å fortsette byggingen på Strømmen, sier Nygård.

Prosjektet ligger på nabotomten til storprosjektet Parkodden, et annet prosjekt Consto Øst nylig har ferdigstilt for samme byggherre (Parkodden består av 167 boliger, næringsarealer og parkering – totalt 25.000 kvadratmeter).

Strømmens verksted består av tre boligblokker og underliggende parkeringsareal. Boligblokken rommer totalt 70 leiligheter, og det samlede arealet på bygningsmassen er ca 10.700 kvadratmeter.

Boligene ligger sentralt til i Strømmen sentrum og grenser blant annet inn mot Sagelven på den ene siden. Det skal også opparbeides nødvendig infrastruktur i forbindelse med byggingen av boligene. Strømmen ligger 18 kilometer utenfor Oslo sentrum og har omlag 11.000 innbyggere.

Arild Børge Eide blir Consto Østs prosjektleder. Han var også prosjektleder for Parkodden, og viderefører dermed en vellykket og god byggeprosess inn i et nytt prosjekt for samme kunden.

Gjennomføringen av kontrakten er betinget av tilstrekkelig salg.

Om Consto:
Consto ble etablert i Tromsø i 2006 og er i dag et landsdekkende entreprenørkonsern med lokale selskaper over hele Norge, samt virksomhet i Sverige. Konsernet har nær 800 ansatte i Norge og Sverige. Consto Øst er et datterselskap av konsernet Consto, og har sin virksomhet i Akershus, Oslo og Buskerud. Consto omsetter årlig for omlag én milliard kroner på Østlandet.

 

Kontaktpersoner:
Daglig leder i Consto Øst. Roger Nygård, tlf. 911 04 164

  • Publisert: 20. desember 2018
  • Kategorier: Nyheter