Gå til innhold

Christer Lund (50) ny administrerende direktør i Consto AB

Christer Lund er ansatt som administrerende direktør for Constos svenske virksomhet.

50-åringen har lang og bred erfaring fra entreprenørbransjen. Han kommer fra Peab som har vært hans arbeidsplass de siste 30 årene. Der har han besittet flere ulike lederstillinger; de siste ti årene har Lund vært markedssjef i Peab Sverige AB, og før det var han blant annet regionsjef og prosjektsjef for ulike enheter i konsernet.

Lund er født og oppvokst i den svenske industribyen Trollhätten like nord for Gøteborg, der han fortsatt bor sammen med kone og fire barn.

1. februar var han på plass i Consto AB i Sverige, der han får det overordnede ansvaret for hele Constos svenske virksomhet. Han overtar etter Lasse Vikström, som har påtatt seg å lede Consto Väst AB.

– Consto i Sverige har stort vekstpotensial, og er i en spennende utviklingsfase. Jeg tar fatt på oppgaven med stort engasjement, pågangsmot og vinnervilje, sier Lund, og legger til:

– Jeg er en lagspiller. Jeg liker å bidra aktivt til at laget skaper noe sammen, og jeg liker å erfare at mine medarbeidere lykkes. Den første tiden i Consto skal jeg bruke på å gjøre meg kjent i organisasjonen og med det laget jeg er blitt satt til å lede, slik at vi sammen kan utvikle selskapet.

– I Christer Lund får vi med oss en betydelig ressurs på vårt lag. Han har lang og bred ledererfaring. Kombinert med hans personlige egenskaper har jeg tro på at han vil bidra til å lede vår svenske virksomhet videre med stø hånd og i riktig retning, sier Hans Kristian Seterlund, styreformann i Consto AB og administrerende direktør i Consto AS, eierselskapet til den svenske virksomheten.

Consto AB inngår i det norske entreprenørkonsernet Consto, som har regionale etableringer over hele Norge. Selskapet ble etablert i 2006, og hovedkontoret ligger i Tromsø. Den svenske virksomheten består av morselskapet Consto AB og dets to datterselskaper Consto Öst AB og Consto Vest AB. Konsernet har totalt 900 ansatte i Norge og i Sverige.

Christer Lund
Christer Lund
  • Publisert: 12. februar 2019
  • Kategorier: Nyheter