Gå til innhold

Consto bygger for Elite Hotels i Karstad, Sverige

Constos datterselskap i Sverige, Consto AB, har fått oppdraget med å utvide det ærverdige Stadshotellet i Karlstad for hotellkjeden Elite Hotels. Stadshotellet ble bygget i 1871.

Totalt skal hotellet utvides med 3 500 kvadratmeter, og omfatter et spaområde på 400 kvadratmeter med et basseng, tyrkisk bad, tørr- og dampbadstue samt spa/behandlingsrom. I tillegg inneholder det 45 moderne hotellrom fordelt på tre etasjer, samt en takterrasse. I kjelleren skal det bygges 30 parkeringsplasser.

Consto AB er allerede godt i gang med byggingen, som startet i april og forventes å være ferdigstilt innen årsskiftet 2020/2021.

Kontraktssummen utgjør 90 millioner svenske kroner.

Karlstad Stadshotell

Consto AB er et datterselskap av det norske entreprenørkonsernet Consto. Constos datterselskaper i Norge driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Consto har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor til Consto AB er i Karlstad. Hovedkontor for konsernet er i Tromsø.

  • Publisert: 8. august 2019
  • Kategorier: Nyheter