Gå til innhold

Nytt Consto-selskap har signert sin første kontrakt

Consto Anlegg har etablert seg i Sør-Norge og har nylig kontrahert sitt første prosjekt.

Consto Anlegg har etablert seg i Sør-Norge og har nylig kontrahert sitt første prosjekt.

Nylig ble Consto Anlegg Sør AS etablert med kontorsted på Stoa i Arendal. Roger Homdrom (52) skal lede selskapet som skal ivareta Consto sin anleggsvirksomhet i Sør-Norge. Homdrom har hittil fått med seg anleggslederne Stein Egil Hegland og Tor Olsen, samt Jan Atle Einerkjær som prosjektleder.

Denne uken ble første prosjekt kontrahert da Consto Anlegg Sør signerte kontrakt med Mowi Norge AS avdeling Vågafossen, om utførelse av grunnarbeider i forbindelse med utvidelse av eksisterende settefiskanlegg på land. Prosjektet er geografisk plassert i Vindafjord, mellom Vikedal og Sand i Rogaland fylke.

– Dette er en viktig milepæl for Consto Anlegg Sør, sier Roger Homdrom.

Arbeidene består av rivning av deler av eksisterende anlegg, utvidelse av tomteareal på land ved utsprengning av 30.000 fm3 fjell, legge eksisterende elv i rør gjennom tomten, etablere ny pelefundamentert kai på 820 m2 samt grunnarbeider for to nye bygg.

Arbeidene starter medio oktober 2019 og skal ferdigstilles innen medio oktober 2021.

Roger Homdrom har bred erfaring fra entreprenørbransjen. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Skanska, der han har hatt ulike stillinger siden 1993, bare avbrutt med et opphold på tre år som kalkulasjonsleder i byggeselskapet Consto Sør fra 2014 til 2017. Nå er han tilbake igjen i Consto-konsernet.

– Det var fristende å få muligheten til å få være med og starte opp noe fra bunnen, sier Homdrom.

Daglig leder Roger Homdrom

         

Settefiskanlegg

 

Consto Anlegg Sør er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Hovedkontoret er i Tromsø. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige.

  • Publisert: 12. september 2019
  • Kategorier: Nyheter