Gå til innhold

Consto skal bygge næringsbygg på Voss

Consto har signert kontrakt med Bane NOR Eiendom om oppføring av et næringsbygg på Voss.

Samtidig som Norge innførte tiltak for å redusere smittespredning av coronaviruset, forhandlet og signerte Consto Bergen og Bane NOR Eiendom kontrakt om et nytt prosjekt.

– I en situasjon preget av usikkerhet og uro er det svært gledelig å få tildelt et nytt oppdrag, sier daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande.

Det nye bygget på Voss skal oppføres i henhold til standarder som oppfyller kravene til BREEAM-sertifiseringen Very Good. Det skal i hovedsak benyttes til kontorer, service og helserelatert virksomhet. I tillegg skal det etableres parkeringskjeller, samt lokaler for kafe/restaurant på gateplan.

Totalt utgjør dette et areal på 11.700 kvm. Totalentreprisen er på i overkant av 220 millioner kroner. Byggestart juni 2020, ferdigstillelse desember 2021.

– Prosjektering starter omgående, og vi ser frem til et godt samarbeid med Bane NOR Eiendom, sier Sande.

Kontaktperson: Arve Sande, daglig leder Consto Bergen: 481 85 782

Consto Bergen inngår i konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Constos selskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

 

  • Publisert: 22. april 2020
  • Kategorier: Nyheter