Gå til innhold

Mona Mortensen (55) ny daglig leder i Consto Sør

Mona Mortensen tiltrer i august.

Mortensen har mange års ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen, de siste 16 årene som administrerende direktør i Repstad Anlegg. Før det jobbet hun i Veidekke som anleggsleder og prosjektleder. Hun har også jobbet i Aker Entreprenør og Astrup Høyer. 55-åringen er utdannet sivilingeniør fra University of Newcastle, England.

Hun tar over etter Kai Paulsen, som går over i annen funksjon i konsernet.

– Vi er meget fornøyd med at Mona takket ja til å bli en del av Consto-laget vårt. Hun er en inkluderende person, hun har solid bakgrunn og sekken full av kompetanse og erfaring. Vi har tro på at hun er den rette til å lede vårt selskap på Sørlandet, sier administrerende direktør i Consto-konsernet, Hans Kristian Seterlund.

– Jeg takker for tilliten og ser frem til å fortsette arbeidet med å befeste selskapets posisjon i Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, sier Mona Mortsensen.

Mortensen er født og oppvokst på Otterøya utenfor Namsos. Hun bor i dag i Vågsbygda, Kristiansand.  Kontorsted blir i Kristiansand.

 

  • Publisert: 2. juli 2020
  • Kategorier: Nyheter