Gå til innhold

Kontorlokaler blir leiligheter

Skal bygge om Administrasjonsbygget på Torshovhøyden.

Kontrakten om ombygging av Administrasjonsblokka fra kontor til leiligheter ble nylig inngått mellom Sandakerveien 56 AS og Consto Eide, og er tredje kontrakt som er inngått mellom partene i dette prosjektet.

– Vi takker for tilliten og er meget fornøyd med å ha inngått ytterligere en kontrakt med Sandakerveien 56. Vi er godt i gang med de to første prosjektene, og vi har fått til et godt samarbeid med byggherren. Vi ser frem til å videreføre det gode samarbeidet også i dette prosjektet, sier daglig leder Anders Kristiansen i Consto Eide.

Torshovhøyden er et boligprosjekt med sentral beliggenhet på Torshov i Oslo der flere leiligheter vil få spektakulær utsikt. Totalt består prosjektet av ca. 130 leiligheter og parkeringskjeller fordelt på henholdsvis Sydblokka, Vestblokka, Administrasjonsblokka og Høyblokka, hvorav Consto skal oppføre de tre førstnevnte.

Prosjektet vil videre bestå av utadrettede virksomheter på gateplan mot Sandakerveien og parken, samt store uteområder med grøntområder og lekeplasser. Deler av eiendommen er regulert til barnehage.

Administrasjonsblokka består av 21 leiligheter, hvorav de minste er på 48 kvadratmeter og de største på nær 120 kvadratmeter. Samlet har prosjektet blitt svært godt mottatt, og 70 prosent av leilighetene i Administrasjonsblokka er allerede solgt.

Kontrakten er en totalentreprise med en samlet verdi på 44 millioner kroner. Det er tidligere meddelt at Consto skal oppføre Sydblokka og Vestblokka.

Sandakerveien 56 AS er eid av Orkla ASA og Macama AS. Scandinavian Development har ansvaret for ideutvikling og regulering, mens Constructive Development har ansvaret for prosjektstyring og gjennomføring av prosjektet.

For mer informasjon: 

Anders Kristiansen, daglig leder Consto Eide: 482 60 560

  • Publisert: 18. januar 2021
  • Kategorier: Nyheter