Gå til innhold

Ny kontrakt med Statkraft Energi AS

Consto Dambygg AS har signert kontrakt med Statkraft Energi AS om rehabilitering av syv dammer i Høyanger.

Consto har siden våren 2021 rehabilitert syv dammer i Høyanger i generalentreprise for Statkraft Energi AS, til en prosjektkostnad på over MNOK 300 ekskl. mva. Consto fortsetter damrehabiliteringen, og er nå tildelt kontrakt for syv nye dammer i reguleringsområdet til K5 kraftverk.

Dette blir en samspillskontrakt der Consto i første fase skal bistå Statkraft Energi og teknisk konsulent med å videreutvikle prosjektet. Fase to har man til hensikt å gjennomføre med åpen bok og målpris.

– Vi er takknemlige for den tilliten som er vist oss, og er utrolig glade for at Statkraft Energi ønsker å fortsette det gode samarbeidet, sier prosjektleder i Consto Dambygg, Trond Helge Heimvik og legger til:

– Alle prosjektets utfordringer har så langt blitt løst gjennom godt samarbeid med en dyktig byggherre og konsulenter. I tillegg til hele veien å ha HMS og kvalitet som første fokus, har vi sammen vist evne til å være kreativ og løsningsorientert, ryddig og profesjonell. Dette har vist seg å være egenskaper som begge partene setter pris på.

 

Kontaktperson:
Jarle Berg-Oksfjellelv, daglig leder i Consto Dambygg AS, tlf: 915 93 806

Consto Dambygg er en del av konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto-konsernets datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har drøyt 1 200 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

  • Publisert: 24. mai 2023
  • Kategorier: Nyheter