Gå til innhold

Flerbrukshall i Jondal

Flerbrukshall, bibliotek og skolekjøkken ved Jondal skule.

Dette er tredje byggetrinn ved Jondal skule, som ligger i Jondal sentrum.

Totalentreprise på bygging av ny flerbrukshall i Jondal for Ullensvang Kommune. Bygget huser idrettshall forberedt for de fleste hallbaserte idretter, garderobeanlegg, styrketreningsrom bibliotek, og skolekjøkken. Formålet med prosjektet er å skape et attraktivt og brukervennlig flerbruksbygg. Sammen med barneskole, barnehage og kunstgressbane som ligger i umiddelbar nærhet til bygget blir området en naturlig samlingsplass for beboerne i Jondal.

I byggets mesaninetasje finner man tribune med 132 sitteplasser + 5 plasser tilpasset rullestolbrukere, og 2 toaletter. Byggets resterende funksjoner finner man på plan 1. Utom husarbeidene utføres av byggherre i seinere entreprise. Byggegropen er masseutskiftet og bygget er fundamentert på betongfundamenter, ringmur av ringmurselementer. Bærekonstruksjonen er en kombinasjon av stål og limtre. Arkitektonisk har bygget et uttrykk som er basert på norsk byggeskikk i en oppskalert versjon.

Bygget er prosjektert og levert i energiklasse A

Det ble prosjektert i BIM og det ble benyttet involverende planlegging i form av taktplanlegging og soneinndeling gjennom hele gjennomføringsfasen.

 

StatusFerdigstilt
EntreprenørConsto Bergen AS
ByggherreUllensvang kommune
Areal2 360 kvm
Kontraktssum ekskl. mvaMNOK 50
Ferdigstilt2020