Gå til innhold

Nytorvet Boligpark

130 leiligheter i Gjøvik

Midt i kjernen av Gjøvik skal Consto Øst bygge Nytorvet Boligpark, et prosjekt bestående av 130 leiligheter, der de grønne lommene blir i fokus.

Det er Barlindhaug Eiendom og Corpo som står bak prosjektet Nytorvet Boligpark, som ligger sentralt til på Gjøvik. Rundt prosjektet er det flere parker, det er kort avstand til turstier, og mellom leilighetsbyggene skal det etableres et grøntområde. Det blir også parkering og flotte næringsarealer på gateplan langs Trondhjemsveien.

Boligområdet ligger også meget attraktivt til midt i den gamle ærverdige kvartalsstrukturen i Gjøvik, og har kirken som nærmeste nabo, samt umiddelbar nærhet til kjøpesenter, togstasjonen og øvrige kollektivtilbud.

Nytorvet har opp gjennom årene hatt mange ulike funksjoner og vært et viktig samlingsted for Gjøviks befolkning. Eiendommen har huset både kjøttkontroll, torghandel og tyskerbrakker. Dagens form som nå rives ble ferdigstilt i 1964, og har opp gjennom årene rommet bensinstasjon, frisør, matforretning, møbelforretning, parkering og torgsalg.

Status Under oppføring
Entreprenør Region Øst
Byggherre Nytorvet Boligpark
Kontraktssum ekskl. mva MNOK 333
Ferdigstilt 2024