Gå til innhold

Consto-kontrakter for 455 millioner i Trøndelag

Like før påske sikret Consto Trøndelag seg tre nye byggeoppdrag med en samlet kontraktsverdi på ca. 455 millioner kroner. Den største kontrakten er boligprosjektet Lillebyleiligheten på Lade i Trondheim for Ladalen KS, (Heimdal Bolig 75% og boligbyggerlaget Tobb 25 %). Consto skal bygge 330 leiligheter, fordelt på tre byggetrinn med en samlet kontraktsverdi på ca. 400 millioner kroner. I begynnelsen av april starter byggearbeidene på 1. byggetrinn som består av 118 leiligheter med ferdigstillelse høsten 2017.

Consto har også inngått kontrakt på ca. 30 millioner kroner for utførelse av infrastruktur og parkeringsanlegg for boligprosjektet Dalsgård på Byåsen. Heimdal Bolig AS står her for gjennomføringen med leveranse av boligmoduler.

For Amfi Verdal skal Consto bygge ny butikk for Europris på 1 400 m2, delvis integrert i terrenget i tilknytning til eksisterende Amfi Senter på Verdal. Totalentreprisekontrakten er på ca. 26 millioner kroner med ferdigstilles i oktober 2016.

– Consto Trøndelag har nå gjennomført sitt første ordinære driftsår, og vi ligger godt foran vår egen volumstrategi, fastslår daglig leder Jomar Grøtan. – Vi ser gode muligheter til å styrke posisjonen i byggemarkedet i Trøndelag de neste årene, sier Grøtan.

For mer informasjon: Daglig leder Jomar Grøtan, Consto Trøndelag AS, telefon 906 82991

  • Publisert: 31. mars 2016
  • Kategorier: Nyheter