Gå til innhold

Consto bygger Slemmestad Handelspark

Consto skal utvide og rehabilitere Slemmestad Handelspark for Wahl Eiendom AS. Det er inngått en samarbeidsentreprise med gjennomføring som i en totalentreprise. Totalentreprisekontrakten er på ca 90 millioner kroner eks mva, som inkluderer en opsjon på deler av prosjektet.

Daglig leder i Consto Øst AS, Roger Nygård, opplyser at Slemmestad Handelspark etter planen skal ferdigstilles høsten 2017. – Vi har jobbet tett med Wahl Eiendom AS for å gi prosjektet de rette markedsmessige kvaliteter og tilpasninger, og vi ser med stor entusiasme frem mot gjennomføringen. Denne typen prosjekt er noe Consto har lang og bred erfaring med, og vi ser frem mot å være totalentreprenør for dette prosjektet, sier Nygård.

-Vi har jobbet tett med Consto for å komme frem til gode løsninger for prosjektet. Vi gleder oss nå stort til å komme i gang med utvidelsen. Vi har i gjennom en årrekke registrert en stadig økende omsetning hos leietakerne, som viser et stort behov og et potensiale for nye virksomheter, sier Pål Erik Christophersen, adm. direktør i Wahl Eiendom AS.

For mer informasjon ta kontakt med Daglig leder i Consto Øst AS, Roger Nygård, telefon 911 04164

  • Publisert: 19. mai 2016
  • Kategorier: Nyheter