Gå til innhold

Målselv kommune med Norgesrekord i effektiv saksbehandling!

Prosjekt- og prosjekteringsleder Geir Bjørn Soleng i Consto AS er målløs. Kl. 12:26 i dag sendte han inn søknad om igangsettingstillatelse (IGT) for boligprosjektet Øvreveien Terrasse med 32 leiligheter i Bardufoss, Målselv kommune.
Godkjenningen tikket inn kl. 14:36. Saksbehandlingstid 1 time og 20 minutter fra søknad om IGT var sendt inn til denne kom i retur signert og godkjent!
– Det må være ny Norgesrekord i kommunal saksbehandling, sier en entusiastisk Soleng. Han forteller at Consto har inngått en totalentreprisekontrakt på oppføring av Øvreveien Terrasse, en boligblokk i 4 etasjer samt parkeringskjeller, totalt 32 leiligheter. Prosjektet er kostnadsberegnet til kr. 67 mill eks mva.

Like ved Bardufoss hotell
– Byggherre for prosjektet er Øvreveien 17-19 AS med vår samarbeidspartner Inge F. Olsen og eiere av Bardufoss hotel, Kristin og Thorbjørn Nymo, forteller Soleng. – Boligblokken er plassert rett i nærheten av Bardufoss hotell med flott utsikt sørvestover med bla. det kjente fjellet Istinden i skue.
Oppstart grunnarbeider er i uke 24. OG Arkitekter AS fra Bergen er arkitekt i prosjektet.

  • Publisert: 8. juni 2016
  • Kategorier: Nyheter