Gå til innhold

Consto fornyer kontorbygget Strandgata 41 i Tromsø

pla1411-fasadeendringer-strandgata-41-tromso
Et bygg som bidrar til å løfte Tromsø sentrum! Tegnet av Niels Torp arkitekter og utføres av Constos region Nord!

For AS Pellerin skal Consto AS utføre ombyggings- og fasade-endring av kontorbygget Strandgata 41  i Tromsø sentrum. Totalentreprisekontrakten på 50,9 millioner kroner eks. mva. omfatter bygningsmessig- og teknisk rehabilitering av 6 etasjer samt nye fasader og fasaderehabilitering.

Bygget, som har et samlet gulvareal på ca. 6.700 m2, skal tilkobles fjernvarmenettet som er under etablering i sentrum. I følge adm. direktør i AS Pellerin, Kenneth Bless, er Tromsø kommune  hovedleietaker i bygget. Det er sivilarkitekt Tord Kvien i Niels Torp arkitekter som har tegnet prosjektet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kontorbygget Strandgata 41 blir et nytt signalbygg i Tromsø sentrum! Adm. direktør i A/S Pellerin, Kenneth Bless (midten) og hans prosjektleder Tor Tveito (th.) har for andre gang i løpet av få måneder gitt Consto et byggeoppdrag i Tromsø sentrum. Constos regionsjef Ronny Bøckmann (tv) og prosjektleder Ronny Røtvold (bak) lover å være i gang med byggearbeidene før jul 2016.

– Vi regner med byggestart før jul med overlevering 1.oktober 2017, opplyser Constos prosjektleder, Ronny Røtvold. Consto er allerede i gang med påbygging- og rehabilitering av Pellerinbygget på Strandtorget i Tromsø for samme byggherre. Prosjektet, som har en kontraktssum på ca. 41 millioner kroner, skal stå ferdig sommeren 2017.

 

For informasjon:
Adm. direktør Kenneth Bless, AS Pellerin, Tlf. 911 68025
Prosjektleder Ronny Røtvold, Consto AS, Tlf. 950 35221

 

 

 

 

 

  • Publisert: 14. november 2016
  • Kategorier: Nyheter