Gå til innhold

Siv Jensen med spade og hjelm på Luranetunet i Os

Luranetunet bo- og omsorgssenter i Os fikk onsdag storfint besøk. For det er ikke hverdagskost at to statsråder stiller på en Consto-byggeplass! Men nå har akkurat det skjedd. Finansminister Siv Jensen og olje- og energiminister Terje Søviknes inntok Luranetunet sammen med varaordføreren i Os, Laila Reiertsen og Helge Andre Njåstad, fraksjonsleder i kommunal- og forvaltningskomiteen.

Det var hyggelig å hilse på politikerne, sier Arve Sande som på vegne av Consto tok imot selskapet. – Spesielt var Siv Jensen i veldig godt humør og var en svært interessert gjest, sier Arve.

– Hvorfor kom FRP-delegasjonen til Luranetunet?
– Formålet var rett og slett at Siv skulle plante en stor busk inne i tropehagen. Prosjektet har jo en spesiell betydning for FRP da det var tidligere ordfører, Terje Søviknes, som sto i spiss for å få gjennomført prosjektet, forteller Arve.

 

Neida, ikke to nyansatte i Consto Bergen! De to statsrådene var interesserte besøkende. Statsråd Terje Søviknes stilte med krykker etter et fall på dansegulvet
Finansminister Siv Jensen viste frapperende takter med spade og hjelm på Luranetunet. Hjelpemann er byggherrens prosjektleder Tor Inge Døsen.
  • Publisert: 18. august 2017
  • Kategorier: Nyheter