Gå til innhold

Consto etablerer seg på Svalbard – overtar Sandmo & Svenkerud AS

Consto overtar 77 prosent av aksjene i det Svalbardbaserte entreprenørselskapet, Sandmo & Svenkerud AS, som siden etableringen i 2001 har gjennomført en rekke bolig, næringsbygg og offentlige bygg på Svalbard. Selskapet med 30 ansatte, hadde i 2017 en samlet omsetning på 81 mill. kroner og et resultat på 7 millioner kroner.

Daglig leder Arne Bøe i Sandmo & Svenkerud AS, fortsetter som daglig leder, og vil sammen med grunnlegger og styreleder, Tollef Svenkerud, være med videre på eiersiden.

– For Consto har det lenge vært en ambisjon etablere seg i Svalbardregionen. Gjennom Sandmo og Svenkerud AS sikrer vi oss en stab dyktige fagfolk og en ledelse med meget god markedskunnskap og nettverk, sier daglig leder Erlend Danielsen i Consto Nord AS.

Sandmo & Svenkerud AS vil i løpet av kort tid endre navn til Consto Svalbard AS og inngå som datterselskap i Consto Nord AS.

  • Publisert: 15. august 2018
  • Kategorier: Nyheter