Gå til innhold

Spennende byggeprosjekt i Mjøndalen

Skal bygge tribune og leiligheter

Consto har i dag signert to kontrakter knyttet til byggeprosjektet 3050 Solsiden i Mjøndalen. Den ene kontrakten ble inngått mellom Mjøndalen IF Fotball og Consto, og innbefatter utbygging av klubbens lokaler og tribune på 3050 Solsiden.

Den andre kontrakten ble inngått mellom Mjøndalen Boligutvikling AS og Consto, og omfatter bygging av 60 leiligheter med «orkesterplass» mot fotballarenaen, næringslokaler, tribuneanlegg og underliggende parkeringshus. Totalt utgjør dette ca. 7200 kvadratmeter. Salget av leiligheter er over all forventning og Consto håper å starte byggingen i vinter.

Mjøndalen Boligutvikling AS er et datterselskap av Profier og står for utviklingen av 3050 Solsiden.

 

  • Publisert: 19. desember 2018
  • Kategorier: Nyheter