Gå til innhold

Consto skal bygge Fetsund Stasjonsby

Consto skal bygge Fetsund Stasjonsby

Consto Eide AS signerte nylig kontrakt med Barlindhaug Eiendom om bygging av Fetsund Stasjonsby.

Prosjektet omfatter 95 leiligheter samt næringsarealer fordelt på fire blokker over fem etasjer. Næringsarealene er tiltenkt mindre servicevirksomheter, herunder kafe, kiosk og helsetjenester.

Totalentreprisekontrakten er på ca. 210 millioner kroner.

Fetsund Stasjonsby ligger i Fet kommune like utenfor Oslo. Byggearbeidene ble allerede igangsatt den 30. april, og første overlevering antas å være siste kvartal 2020.

Dette er første kontrakt som er inngått mellom Barlindhaug Eiendom og Consto Eide. Barlindhaug Eiendom eier 50 prosent av prosjektet og TB Industrier AS v/Tore Lie 50 prosent.

– Vi ser fram til et konstruktivt samarbeid med Barlindhaug Eiendom, sier Jørn Bogen, daglig leder i Consto Eide.

– Kontraktsigneringen er en viktig milepel for Barlindhaug Eiendom. Det er den første entreprise-kontrakten som Barlindhaug Eiendoms regionskontor på Østlandet effektuerer, sier Henning Hemstad, regiondirektør for Barlindhaug Eiendom på Østlandet.

 

Consto Eide er et entreprenørselskap med markedsområde i Romerike, Stor-Oslo, Hedmark og Oppland. Selskapet er en del av et landsdekkende entreprenørkonsern med virksomheter i Nord-Norge, Svalbard, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også virksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Consto har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

 

Til venstre Henning Hemstad, Barlindhaug Eiendom, til høyre Jørn Bogen, daglig leder Consto Eide
Til venstre Henning Hemstad, Barlindhaug Eiendom, til høyre Jørn Bogen, daglig leder Consto Eide

  • Publisert: 8. mai 2019
  • Kategorier: Nyheter