Gå til innhold

Consto AB med to nye oppdrag

Consto AB med to nye oppdrag

Constos datterselskap i Sverige, Consto AB, har nylig signert to nye oppdrag. Det ene i Österåker kommune norøst for Stockholm, og det andre er i Uppsala kommune. Samlet kontraktssum er på nær 200 millioner svenske kroner.

I tettstedet Åkersberga i Österåker kommune 35 kilometer nordøst for Stockholm sentrum skal Consto AB bygge 60 omsorgsboliger samt en barnehage med fem avdelinger. Byggherre er Näs Vårdboende AB, og kontraktsbeløpet er på 114 millioner svenske kroner. Byggestart er sepember 2019, ferdigstillelse er satt til mars 2021.

Det andre prosjektet er i Uppsala kommune og har navnet Torghusen. Det består av fem boligenheter med totalt 48 leiligheter og tre næringslokaler. Prosjektet er en del av et større utbyggingsprosjekt. Området ligger i Rosendal, et nytt nabolag i utkanten av Uppsala.

Byggherre er Slättö, og totalentreprisen er på 78 millioner svenske kroner. Byggestart var i mai i år, og ferdigstillelse er september 2020.

 

Consto AB er et datterselskap av det norske entreprenørkonsernet Consto. Constos datterselskaper i Norge driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Consto har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor til Consto AB er i Karlstad. Hovedkontor for konsernet er i Tromsø.

  • Publisert: 7. juni 2019
  • Kategorier: Nyheter