Gå til innhold

Jørund Thue (44) ny daglig leder i Consto Øst AS

Jørund Thue (44) ny daglig leder i Consto Øst AS

Mandag 6. mai tar han over for Roger Nygård, som forlater stillingen etter 6,5 år for å starte i en annen virksomhet.

Jørund Thue startet i Consto Øst for et år siden som PU-sjef. Han kom da fra tilsvarende stilling i BundeBygg.

44-åringen er utdannet ingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag i 1999, og har siden da jobbet i og for byggebransjen, i blant annet Hent, BundeBygg og Billington. Han er født og oppvokst på Heggenes i Valdres, og bor i dag på Ski.

– Jeg takker for tilliten, og jeg ser frem til å ta fatt på en spennende reise sammen med utrolig mange dyktige kolleger i Consto Øst, sier Thue.

– Jeg er imponert over hva Consto-konsernet har fått til på kort tid. For Consto Øst sin del ligger det mange muligheter foran oss – det er egentlig bare å bestemme seg for hvilken retning vi ønsker å gå videre, legger han til.

Administrerende direktør i konsernet Consto, Hans Kristian Seterlund, er tilfreds med å kunne rekruttere internt fra egne rekker.

– Jeg har tro på at Jørund Thue vil lykkes med å bygge videre på det gode grunnlaget som selskapet har lagt den siste tiden, Sier Seterlund.

 

Consto Øst er et entreprenørselskap med markedsområde i Oslo, Akershus og Buskerud. Selskapet er en del av et landsdekkende entreprenørkonsern med virksomheter i Nord-Norge, Svalbard, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også virksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Consto har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

 

Jørund Thue
  • Publisert: 2. mai 2019
  • Kategorier: Nyheter