Gå til innhold

Consto bygger for Felleskjøpet på Steinkjer

Consto bygger for Felleskjøpet på Steinkjer

Consto Midt-Norge har fått oppdraget med å bygge 4 000 kvadratmeter til Felleskjøpet.

Consto er allerede godt i gang med arbeidet, som også innebærer riving av tre bygg for å gjøre plass til det nye bygget. Felleskjøpets nye lokaler vil romme verksted, butikk, maskinutstilling, hageavdeling og kontorer. Byggherre er Agri Eiendom AS, eiendomsselskapet til Felleskjøpet.

Felleskjøpet skal drive sin virksomhet samtidig som byggingen pågår. Dette krever høyt fokus på planlegging rundt sikkerhet og logistikk.

– Vi har gjennomført slike prosjekter tidligere, så dette har vi god erfaring med, sier prosjektsjef i Consto Midt-Norge, Halgeir Sandberg.

Ferdigstillelse av byggearbeidene er derfor delt inn i tre faser, hvorav første fase skal være ferdig 1. november 2019. Andre fase skal ferdigstilles innen 2. april 2020 og siste fase 7. november 2020.

 

Consto Midt-Norge er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

 

  • Publisert: 20. juni 2019
  • Kategorier: Nyheter