Gå til innhold

Ny daglig leder i Consto Øst

Bjørn Breian (52) er ansatt som ny daglig leder i Consto Øst.

Breian kommer fra stillingen som produksjonssjef i samme selskap og har bred ledererfaring innenfor byggenæringen, sist som daglig leder i Bermingrud Entreprenør.

– Bjørn Breian har lang og god erfaring fra bransjen, lang fartstid som leder og han har et bredt kontaktnett lokalt i Consto Øst sitt nedslagsfelt. Vi er veldig glade for å ha fått Bjørn med oss på laget, sier administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund.

Erfaring fra Tyskland

52-åringen har gått gradene innenfor bransjen. Etter endt tømrerutdanning i 1992 dro han til Stuttgart i Tyskland og jobbet for Alfred Bauer og Scan Bau GmbH, først som formann og deretter med salg av boliger.

Etter at Breian kom hjem til Norge i 1995, har han jobbet som anleggsleder og prosjektleder i flere selskaper på Østlandet. Han fylte også på formalkompetansen med økonomistudier ved BI. I 2010 tok Breian steget opp som daglig leder i Bøhmer (BackeGruppen).

 

Breian kommer opprinnelig fra Sogn, han er i dag bosatt i Drammen. Han har allerede rukket å bli kjent med de ansatte før han satte seg i lederstolen i forrige uke, ettersom han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Consto Øst.

– Jeg vil takke for tilliten og ser frem til å jobbe videre som daglig leder. I Consto Øst er det mange flinke og kompetente medarbeidere i alle ledd som bidrar til verdiskapningen i selskapet, sier Breian og legger til:

– Jeg gleder meg også til å være med og bidra til å ta konsernet videre. Consto er et ambisiøst selskap som vil bygge flotte prosjekter rundt omkring i Norge, og også i Sverige.

  • Publisert: 23. juni 2020
  • Kategorier: Nyheter