Gå til innhold

Skal bygge Pynten i Harstad

Pynten blir et nytt boligprosjekt midt i hjertet av Harstad.

Boligprosjektet Pynten ligger midt i hjertet av Harstad og med fantastisk beliggenhet rett ved sjøen. Nå er kontrakt om bygging inngått mellom byggherre Holstneset Eiendom AS og entreprenør Consto Nord AS.

Første spadetak tas av Consto i mai/juni i år og halvannet år etter vil 70 leiligheter fordelt på syv boligetasjer stå klare til innflytting. I tillegg skal det bygges to parkeringsetasjer. Leilighetene spenner fra romslige 138 kvadratmeter til små og urbane studioleiligheter på 38 kvadratmeter. I tillegg deler beboerne på en møblert gjesteleilighet.

Consto og Holstneset Eiendom har tidligere samarbeidet om byggeprosjektet Holstneset, som ligger like ved Pynten. Prosjektleder i Consto Nord, Rune Sjøstrand, er glad for at Consto igjen har fått tilliten hos byggherren.

– Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med Holstneset Eiendom, sier Sjøstrand, og legger til:

– For Harstad er dette dessuten et viktig signal om at det satses i og på byen – og særlig i denne tiden som vi alle står oppe i er dette spesielt viktig.

Bak Holstneset Eiendom står Barlindhaug Eiendom AS og Corpo AS (Inge Falck Olsen). Partene har tidligere bygget prosjektene Harstadhamn og Perlen i sammen området, med totalt 82 leiligheter. Også der var Consto totalentreprenør. Samlet har dermed disse bygget over 200 leiligheter i området.

Prosjektet Pynten vil i byggetiden gi store ringvirkninger lokalt i form av kjøp av varer og tjenester. Kontraktens størrelse er på nærmere 200 millioner kroner inklusive mva. En ganske stor andel av denne summen vil bli lagt igjen lokalt.

Prosjektets Arkitekt er Hamperokken AS.

 

For mer informasjon:

Rune Sjøstrand Prosjektleder, Consto Nord AS: 480 40 404
Inge Falck Olsen Prosjektleder Holstneset Eiendom: AS 913 66 145

 

  • Publisert: 2. februar 2021
  • Kategorier: Nyheter