Gå til innhold

Bygger rekkehus i Trondheim

Consto Midt-Norge skal bygge rekkehus på Dalgård.

Consto Midt-Norge og Wigen Bolig AS har inngått kontrakt om bygging av rekkehus på Dalgård i Trondheim.

Dalgård er et område på Byåsen i Trondheim, og dette er første del av prosjektet Dalgårdstunet, som vil bestå av 120 boliger og nærsenter på 2 000 kvadratmeter – totalt 12 000 kvadratmeter – når alt står ferdig. Denne første delen, Dalgård, består av 14 rekkehus.

Prosjektet gjennomføres som totalentreprise med Consto og inkluderer infrastrukturarbeider og utomhus. Kontraktssummen er på 62,9 millioner kroner inkl. mva. Rekkehusene går over tre etasjer med størrelser fra 140 til 151 kvadratmeter. Fem av boligene er allerede solgt. Consto setter første spadetak i jorda i august i år, og byggetiden er på ett år.

Wigen Bolig AS eies av Barlindhaug Eiendom AS og Bonanza AS med 50 prosent hver.

Consto Midt-Norge AS er en del av konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto-konsernets datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har mer enn 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

  • Publisert: 10. mars 2021
  • Kategorier: Nyheter