Gå til innhold

65 nye boliger i Drammen

Consto har signert kontrakt om bygging av trinn 2 ved boligprosjektet Proffen Hageby.

 

Consto Øst og Professor Smiths Hage Utvikling har signert kontrakten som omfatter 65 boenheter fordelt på 22 byhus og 43 leiligheter på Gulskogen i Drammen. Professor Smiths Hage Utvikling AS er et selskap eid av Bane Nor Eiendom AS.

Prosjektet gjennomføres i en samspillsentreprise, og kontraktens størrelse er på om lag 315 millioner kroner. Consto Øst startet byggearbeidene i oktober, og prosjektet er planlagt ferdig høsten 2023.

Prosjektet er trinn 2 av en større planlagt utbygging for Bane Nor Eiendom AS på det gamle industriområdet på Sundland i Drammen. Prosjektet inneholder en større parkeringskjeller, som også skal dekke parkeringsplasser for beboere i første byggetrinn, som er ferdigstilt, samt byggetrinn 3.

– Bane Nor Eiendom er en stor aktør i nasjonal sammenheng, og vi takker for tilliten vi har fått. Vi er godt fornøyde med å få bidra til den videre utviklingen av denne bydelen, sier daglig leder i Consto Øst, Bjørn Breian.

Kjelleren skal plasstøpes og råbygget utføres i prefab. Fasader vil i hovedsak utføres i tegl.

Arkitekt er Lof Arkitekter, og har utviklet tre interiørkonsepter som kjøperne kan velge mellom.

Kontaktperson: Bjørn Rojahn Breian: 489 94 095

 

Consto Øst er en del av konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto-konsernets datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har mer enn 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

  • Publisert: 6. desember 2021
  • Kategorier: Nyheter