Gå til innhold

Consto skal bygge for Nordr

Consto Bergen har inngått avtale med Nordr om bygging av to boligprosjekter i Bergen og i Øygarden.

Det ene boligprosjektet er Mølleneset, der Consto Bergen skal bygge 67 nye leiligheter fordelt på tre bygg. Mølleneset ligger helt i sjøkanten til Store Lungegårdsvann, sentralt i Bergen og med gåavstand til sentrum og bybanen. Leilighetene er fra 35 til 140 kvadratmeter store. Prosjektet omfatter i tillegg opparbeidelse av utomhusanlegg.

Consto Bergen skal også bygge Nye Straume Sjøfront bygg 4 og 5 i Øygarden. Også dette boligprosjektet ligger tett på sjøen, og med nærhet til andre aktiviteter og servicetilbud. Byggene inneholder 29 leiligheter og et mindre næringsareal i plan 1. Det skal også opparbeides utomhusanlegg, samt kaifronter mot sjø.

Begge prosjektene har oppstart i løpet av våren/sommeren 2022. Mølleneset skal stå ferdig i januar 2024, Kvarteret skal stå ferdig i juni 2023.

Samlet kontraktsverdi er ca. 260 millioner kroner ekskl. mva.

– Vi er svært tilfreds med å ha fått landet begge disse prosjektene, og ser frem til et godt samarbeid med Nordr i Bergen, sier daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande.

Kontaktperson:
Arve Sande, daglig leder Consto Bergen: 481 85 782

  • Publisert: 6. januar 2022
  • Kategorier: Nyheter