Gå til innhold

Kontrakt om bygging av leiligheter i Tromsø

Consto har inngått kontrakt med Norsk Boligutvikling AS om bygging av 140 leiligheter i Tromsø.

Prosjektet har fått navnet Nyholmen, og består altså av 140 leiligheter fordelt på to blokker på åtte etasjer. Totalt skal det bygges 11 071 kvadratmeter bolig og 1 524 kvadratmeter med boder og sykkelparkering, og leilighetene vil være fra 37 kvadratmeter til 125 kvadratmeter store.

Nyholmen ligger sentralt til på Strandkanten med gangavstand både til bylivet i sentrum og til friområder. Blokkene ligger helt inntil vannkanten og har utsikt mot innseilingen til Tromsø. Det vil bli etablert fellesarealer til leilighetene med fellesrom som kan brukes av beboerne, samt treningslokaler, med dusj og badstu med trapp ut til sjøen. Opparbeidelse av tomten og parkeringsanlegg er allerede etablert.

Det er Consto Nord AS som har fått oppdraget, og byggherren Norsk Boligutvikling AS er 100 prosent eid av Consept Eiendom AS. Planlagt byggestart er i november i år, med ferdigstillelse i november 2024. Kontraktssummen er på 276 millioner kroner ekskl. mva.

– I en tid med store uroligheter i markedet, er vi både glade og ydmyke for å ha fått dette oppdraget. Vi ser frem til å samarbeide med Norsk Boligutvikling om dette prosjektet, sier prosjektutviklingssjef i Consto Nord, Torgeir Ingebrigtsen.

 

Kontaktperson: 
Torgeir Ingebrigtsen, prosjektutviklingssjef Consto Nord AS: 416 24 747

 

Consto Nord er en del av konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto-konsernets datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har mer enn 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

  • Publisert: 27. april 2022
  • Kategorier: Nyheter